onsdag 5. november 2008

Art Journal vintage album

Laget noen sider som skal limes inn i albumet. Jeg har funnet noen gamle bilder av min mor som jeg har scannet og printet ut på vanlig kartong.
Her har jeg prøvd meg på beeswax for første gang.
Varmet beeswax opp i en liten kjele og brukte penslet over hele siden.
Syntes vel ikke resultatet ble så fint på bildet men ellers er det en flott effekt.
Har også malt litt crackle paint på hjørnene.

Dette bildet dyppet jeg hele bildet nedi kjelen med beeswax og dette resultatet ble bedre. Det fikk en fint og slett utseende.
Smurte beeswax på hele baksiden og limte bildene på etterpå.

14 kommentarer:

Anne Bente sa...

åhhhh, det er jo nydelig, og det ser da bare godt ud med det bivoks, super flot som altid.

Torill sa...

Så kult!!!
Jeg så at Åshild hadde strøket det etterpå - gjorde du det også?
Skikkelig kult dette! Og så nydelige bilder da!!!
klem

oheidia sa...

Så flotte bilder og med de teknikker du bruker kommer bildene virkelige til sin rett. Flott stil, varme farger med bivoksen og flott med blomster og andre detaljer!

:=)

Pia sa...

Hvor ser det flot ud, så mange detaljer som for det rigtige look frem, det bivoks må jeg prøve en gang, ser godt ud.

Åshild sa...

Jeg er litt enig med deg, Anne - det ble litt snodig å stryke det på med pensel på bildet. Heldigvis hjalp det å stryke litt, men det er tydeligvis enda lurere å dyppe hele sulamitten i voksen! Tror jeg må lete frem en gammel kjele...

Og, glemte helt å si at sidene dine ble veldig fine. Morsomt med sånne gamle bilder :)

God klem

Mariannes gjenbruk sa...

Åååå de ble flotte Anne ;-) Huff det ser ut som om jeg må kjøpe beeswax gitt....

Hanne sa...

Dette er fantastisk flott! Moro å bruke gamle bilder som man har et forhold til. Beewax er morsomt å jobbe med. Veldig stilig og jeg er imponert...igjen!

Hanne sa...

Å gurimalla, så flotte album du har laget, Anne!!! Blir alltid sittende og måpe når jeg kommer inn i bloggen din, så masse lekre detaljer og flotte saker! Diise var virkelig nydelige... sukk, så flink du er!

ha en fin & frisk kveld!
Klemmer fra Hanne:)

Gitte sa...

Waouw hvor ser det godt ud med at komme bivoks på billederen. Det må prøves en dag også detaljen med crakelpaint.
Du har nogle utrolig smukke detaljer på siderne. Jeg er imponeret, super flot. :)
Du må ha' en god aften.
Knus Gitte

{ Kristina } sa...

Beeswax? Det for noe'a? *flau* Det ble utrolig fint da, så dette må jeg finne ut av, mhm! Digg med crackle paint over! Og jeg syns det ble bra på bildet også jeg.

Rasofiel sa...

Hei på deg <3 Tusen takk for en kjempekoselig hilsen på bloggen min :d Blir alltid så glad når du stikker innom og sprer smil og glede på min vei. Bloggen din oser av skjønnhet inspirasjon og kjærlighet til scrapping... Og det smitter over. Kommer alltid i en spesiell stemning når jeg sveiper innom her. Blir altid sittende og la arbeidene dine synke inn. De er som musikk for sjelen. Og jeg tenker på at for å kunne komme opp med noe så unikt og vakkert som de kunstverkene du presenterer her, så må det stå et vakkert menneske bak... Jeg er så glad for at akkurat DU begynte å scrappe Anne Kristine!!! Og selfølgelig for at du hadde vett til å lage deg en blogg så verden får nyte av dine fantastiske kreasjoner!!! Du er den beste!!! <3 Jeg er en ihuga Anne Kristine fan :D Gleder meg til hver eneste gang du legger ut noe nytt :D De siste prosjektene dine er helt fantastiske :D Sender deg en stor varm klemm i høstnatten og takker deg for den du er!!!! Varm klemm fra VyanMica :)

wendela sa...

ooooowhhhh Anne, it's really gorgeous again!!

Linda S. L sa...

wow! jeg gir meg over ende for et fantaskisk flott vintage album... og jeg også stiller spørsmål ved hva beeswax er *ler*, men for et flott resultat det ihvertfall gir!
nydelig!

Siv Karin sa...

NYDELIG KORT, hva mer kan jeg si liksom. må lagre deg p bloggen min, for her var det så mye nydelig inspirasjon at jeg blir helt matt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...