søndag 19. oktober 2008

Mania Runway # 2
Mania Runway har lagt ut et nytt Runway Show og mange flotte og kreative løsninger på oppgaven som var:
Bruke strømpebukse.
Håndsøm.
Maling.
Og her er mitt bidrag ...har lenge hatt en denne LO'en i tankene...å lage en LO som handler litt om meg selv. Stempelgal hadde oppfordring for noen uker siden :
"Ble grepet av å lese en blogg for litt siden! Om Aledia Franklin. I hennes blogg ligger det en oppfordring til å selv være med på flere bilder... Vi scrappere er flinke til å dokumentere alle familiemedlemmer ...kanskje unntatt oss selv...
Oppfordringen er å være med på flere bilder!!!!"
Aledia Franklin døde i en ulykke noen uker senere.

Jeg har ingen overskrift på denne LO'en men noen få stikkord som beskriver litt om meg. Jeg er en person som har holdt på med en eller annen hobby hele livet og søm/håndsøm er noe jeg har holdt med på lengst. Derfor passet det så godt å lage denne LO'en til denne oppgaven.
Jeg har brukt hvit strømpebukse. Sydd litt hånsøm her og der. Papirdukken har min eldre bror (som ikke lever lenger)fargelagt da han var liten og er fra 50 årene. Var så glad da jeg fant denne i mine skuffer og at fargene passet så godt til LO'en og temaet. Ellers har jeg brukt en gammel beltespenne med masse bling på.
Malt med Crackle paint på bildet og på avispapiret (som er en av avisene som jeg la papirene som hadde vært i kaffebadet) Også malt crackle paint på noen blomster, grenen og bladene som er klippet ut av filt.
Blomstene er fra Prima. Gamle knapper og blonder .
"Happy" er stempel fra chatterbox og jeg har stemplet på en liten stoffbit.
"Dream" er stempel fra Fancy Pants.

Dette var en morsom oppgave å jobbe med. Har koste meg gjennom hele prosessen. Nå blir det spennende å se om man går videre. Det får vi vite senere i kveld.

Ønsker dere en forsatt flott dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...