søndag 5. oktober 2008

Utfordring # 7 i bloggen til Ett trykkHer skulle vi lage et kort i jordfarger og med tema "hage" og vi fikk ikke bruke ferdig kjøpte blomster.
Jeg har brukt bazzill rester ...et gammelt bokark. bølgepapp.
Tekst stempler er fra KH design og motiv stemplet fra Stampabilities.
Sprayet litt Glimmer mist Walnut Gold på kortet.
Ja det var det jeg rakk å levere til disse utfordringene. Det har vært kjempemoro og inspirerende å være med på. Takk til alle på Ett trykk som arangerte dette!

God søndagskveld til alle !!!

Utfordring #6 i bloggen til Ett trykkSå var det en oppgave hvor vi skulle lage pakkelapper i vintage stil ...det ble 2 pakkelapper ..morsomt å lage disse..blir nok flere slike :o)

Klippet ut lappene fra en kartong og limt på litt restepapir. Nisse stemplet er fra Kort & Godt. Til og fra stemplene er fra stampelglede.

Utfordring # 5 i bloggen til Ett trykkI denne oppgaven skulle vi lage et kort i sort/hvitt og bruke puslespillbrikker på en eller annen måte.
Tekst stemplet er fra penny Black og motivstemplet er fra stampabilities. Den ene puslespillbrikken har jeg tatt på Diamond Glaze.

Utfordring # 4 i bloggen til Ett trykk


Har holdt på litt i dag også :o) Her er oppgave 4 hvor vi skulle bruke noe som skulle kastes og jeg har skåret en tom ris eske over på midten og limt på papir fra Cosmo Cricket. Pyntet med noen prima blomster og blonde. Teskt stemplet er fra KHdesign.
La en pose med litt forskjellig godteri oppi. Klar til å gis bort :o)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...