torsdag 18. juni 2015

Project life


Det regnet jo i hele går ...da ble det en side til i samme uke...noen uker trenger flere sider og da er det så godt å ikke ha begrensninger...bare å legge flere sider til. 
Kortene som er brukt her er fra Becky Higgins..vi fikk jo et stort kurs kit ♥
Ellers har jeg brukt pynt fra Pink Fresh Studio Kit etc.

Fant frem noen lommer som jeg ikke har brukt så mye siden den hadde en lang lomme som jeg syntes er vanskelig å dekorere....men i disse tider hvor det er populært å lage lommer med paljetter og bruke små bilder ...dukket ideen opp å dele inn denne lange lommen i små lommer.
Siden jeg ikke har Fuse fra We R Memory Keeping (venter på denne med Europeisk kontakt), sydde jeg lommer med symaskin. Puttet inn bilder og paljetter.

Linda Design har kommet med flotte Flair Buttons med norsk tekst ♥
Bladene er stanset ut med Dies fra La-la land. Farget først akvarell kartong med den ny Distress fargen til Tim Holtz - twisted citron...herlig frisk grønnfarge ♥


Jeg startet med å skrive dagbok 28.april i år og er så glad for at jeg nå får dokumentert dagene med været og våre aktiviteter. Jeg glemmer så fort og siden jeg ikke får scrappet disse PL sidene for hver uke er det supert å kunne ta frem dagboken og lese hva som skjedde den uken jeg skal scrappe. 
Og når man er kreativ og ikke alltid får til å sitte på scrappeplassen så er det supert å kunne dekorere litt i dagboken når man sitter i sofaen eller ute... (skaffet meg en Scrapbook Deskop Organizer som Filofaxen passer oppi og fylt den opp det jeg trenger til å dekorer enkelt )

 Jeg meldt inn i en Kit klubb hos Planner Society Kit club 
Veldig mye farger i hennes Kit ....men det er farger som gir meg glede...pluss klistremerker og washitape etc. som passer til dette prosjektet,

Kjøpte meg en Filofax (liker denne størrelsen kjekk å ha med seg på reiser også)
fra Websters Pages hos Bikuben... 
de er utsolgt nå men de kommer inn igjen.


Ha en fin dag...ikke så mye regn i dag :)) 
Anne Kristine
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...